ENOteca.hr, vaš online podrum - webshop za vino, maslinovo ulje i popratni inventar

Preskoči navigaciju
0
ENOteca.hr - English language
Vina Fuhtar, Nedeščina, Istra

Vina FUHTAR, obiteljska tradicija istočne Istre
Vina Fuhtar ponosno nose ime po obiteljskom nadimku kojeg obitelj Licul iz Nedeščine, kraj Labina, nosi tristotinjak godina.
Vinar Pireo Licul, uz očevu pomoć, izgradio je i opremio novu vinariju koja godišnje proizvede desetak tisuća buteljki. Iako su još mladi kao vinarija, iza imena Fuhtar stoji stoljetna tradicija vinarstva, a kako planiraju proširenje nasada vinograda, u skoroj budućnosti očekuje se povećanje proizvodnje i ponude ovih kvalitetnih vina iz istočne Istre.
Istarska malvazija, Merlot, Rose i najjači aduti vinarije Fuhtar - Teran i Muškat žuti, koji su zlatnim priznanjima okićeni na Vinistri 2021. godine, bazna su ponuda ovog vinara.
U posebnu ponudu ulaze Malvazija iz mora i Morski Teran odležani u vrulji Ika na 23 metra dubine, koji su proizvedeni u vrlo ograničenim količinama i svakako predstavljaju svojevrsni unikat Fuhtara.

Vina Fuhtar

Fuhtar Malvazija Vruja

FUHTAR Malvazija Vruja

Unikatno vino odležano godinu dana pod morem u vrulji Ika na 23 metra dubine mora, pri 7-10°C i tlaku preko 2 bara... ograničena količina

Detaljnije

Fuhtar Teran Vruja

FUHTAR Teran Vruja

Unikatno vino odležano godinu dana pod morem u vrulji Ika na 23 metra dubine mora, pri 7-10°C i tlaku preko 2 bara... ograničena količina

Detaljnije

Fuhtar Malvazija istarska

FUHTAR Malvazija istarskaDetaljnije

Fuhtar Muškat žuti

FUHTAR Muškat žutiDetaljnije

Karton vina za doma?
Kontaktirajte nas
i prepustite nama brigu
o vašoj dobroj kapljici
klikni
Dostava u Hrvatskoj je besplatna | Cjenik dostave za zemlje EU